Habaş Mehmet Rüştü Başaran Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: 1-Öğrencilerimizin bilim insanı ve sanatçı kişiliklerini belirginleştirmek. 2-Öğrencilerimizin özgüvenlerini desteklemek yanında değerler eğitimi yolu ile alçakgönüllü olmalarını sağlamak, toplumla bütünleşmelerini, toplumun eşit bir bireyi olduğu düşüncesini aşılamak ve sergilemek. 3-Özel yeteneğin onu yücelten ve diğer insanlardan üstün kılan bir özellik olmadığını, bilakis topluma ve insanlara hizmet etmede bir görev ve sorumluluk verdiğini kavratmak ve göstermek. 4-Milli, manevi, kültürel değerleri pozitif bir tutumla kişiliğinde sergileyen, yüksek idealleri olan, ülke kalkınmasını hedefleyen, toplum refahı için çalışan, insanların mutlu olmasına önem veren dürüst, çalışkan, üretken bir birey ortaya çıkarmak.

Misyon: Özel yetenekli her bir öğrencimizin potansiyellerini özgürce ortaya koymaları için eğitim ortamı oluşturmak, onlara bu yolda destek sağlamak.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: YOK