“Bilim ve Sanat Merkezi Etkinliklerine Sportif Oyunların Entegrasyonu” başlıklı TÜBİTAK 4005 projemiz başarı ile sonlandı.

20.07.2023 184

Yürütücüğünü kurumumuzun yaptığı Ege Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Özel Yetenekliler Bölümü işbirliği ile gerçekleştirilen “Bilim ve Sanat Merkezi Etkinliklerine Sportif Oyunların Entegrasyonu” başlıklı TÜBİTAK 4005 projemizin proje raporu kabul edilidi ve 12 ay süren projemiz başarı ile sonlandı.

İzmir ve Manisa illerinden 24 Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeninin eğitim aldığı projemiz sonuçları ve ortaya çıkaracağı ürünlerle Bilim ve Sanat Merkezi eğitim programlarına katkı sağlayacak bir içerik sunmaya devam edecektir.

Emeği geçen tüm üniversite hocalarımıza, katılımcı öğretmenlerimize, kurumumuzun öğretmenlerine; proje süresince desteklerini esirgemeyen Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Aliağa RAM Müdürlüğümüze, Aliağa Belediyesine, okul aile birliğimize, kurumuzun velilerine ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.